Galleri
Hent Adobe Flash player

Debon erhvervstrailere

Cheval Liberté hestetrailere

Serie Cheval
Cheval-serien omfatter et komplet program til fragt af alle typer heste. Kvalitet, komfort, konstruktion og materialer har i sin grundlæggende opbygning den samme høje standard som Cheval Liberté. Denne serie har begrænsede udstyrspakker og er ikke monteret med Pullman hjulophæng. Til gengæld kan vi tilbyde Serie Cheval hestetrailere til meget attraktive, faste lavpriser.
Serie GOLD Cheval
GOLD Cheval serien spænder efterhånden over et bredt spektrum af både standard- og specialtrailere. De første GOLD modeller blev introduceret i 2008, og det moderne, aerodynamiske design samt den store rummelighed er blevet utrolig godt modtaget hos det danske hestefolk. Den ekstra højde i den bagerste og forreste del af traileren er en ekstra komfort og har en meget betryggende indvirkning på hesten, under læsningen såvel som transporten. Fra hestefolk til hestefolk.
Serie PRO Cheval
PRO Cheval serien omfatter en række modeller, som typisk afviger fra de mest gængse transporter - hestetrailere, som er specialkonstrueret til særlige behov.
Serie ICELAND
ICELAND serien består af 1 model fra Cheval Liberté, som er specielt indrettet til transport af 2 heste af en mindre hesterace. Med denne model får du således samme komfort, køreegenskaber og hestevelfærd som i de øvrige Cheval Liberté modeller. ICELAND serien er også inklusiv det kendte Pullman 2 system.
Midt Vest Trailers A/S  |  Sirvej 19  |  7500 Holstebro  |  +45 9740 6800  |  Cvr. 29615624  |  hjk@mvt.dk